Resultaten voor LED Line

 
 
LED Line
Welkom Cartoon Doetinchem Webshop.
The Power of LED.
Loerakker Led Line met indirect licht.
Loerakker Led Line keuze-plan. Bel of mail voor info! Doeltreffendheid is het uitgangspunt achter het Loerakker Led Line ontwerp. Zowel vanuit economisch ecologisch als esthetisch gezichtspunt. Led is de toekomst. We leven in een prachtige tijd! Led-technologie biedt niet alleen zuinig en duurzaam licht maar definieert ook wereldwijd opnieuw de gehele verlichtingsmarkt. Traditioneel verdeeld in producenten van armaturen en producenten van lichtbronnen ontstaan er nu kansen voor nieuwe producenten die nieuwe geïntegreerde oplossingen bieden met de toekomst als uitgangspunt. Loerakker led line geïntroduceerd in 2014 integreert het bekende pendelarmatuur met eigentijdse led-technologie. Uitgangspunt is gezonde duurzame en fraaie verlichting voor werk zorg en onderwijs.
Het idee Loerakker led line.
Het idee is simpel combineer leds met indirect licht en hang het aan het plafond! Fraaie duurzame verlichting waar iedereen zich lekkerder bij voelt. De Loerakker led line heeft kwalitatieve Philips leds een armatuur dat geheel op maat in eigen kleur en signatuur te leveren is én biedt standaard Surroundlight. Dat betekent dat je met deze armaturen de daglichtsituatie zo dicht mogelijk benadert. De productie is duurzaam het prijskaartje is helder reken op zon 50 euro per m2 kantoor of werkruimte. Energiezuinige ledverlichting optimale lichtopbrengst tegen minimale energiekosten. Kwalitatieve ledmodules van Philips gaan gegarandeerd lang mee. Made in Holland korte lijnen voor maatwerk en aflevering. Productieverhoging dankzij techniek van Surroundlight.
Led line inbouwspots koop je bij Sander Vunderink.
Download hier het retourformulier. Alle LEDline armaturen worden geleverd met een 12V fitting bij gebruik met 230V lampen kan er de 230V gu10 fitting bijbesteld worden. De RVS-Look is de meest verkochte kleur daarna komen de witte spots. Neem dan de LEDline glazen inbouwspots. Tonen als Lijst Foto-tabel.
Nieuws Loerakker led line.
Wil je weten of een bepaald design technisch uitvoerbaar is. 12 okt Bekijk de Loerakker led line in 3D. Geplaatst op 1318h in Loerakker blogberichten. Hier kun je de Loerakker led line van alle kanten bekijken. We zijn benieuwd wat je ervan vindt. 06 okt Led-maatwerk in openbare ruimte. Geplaatst op 1413h in Loerakker blogberichten. 7.000 led-prints in de Openbare Bibliotheek Amsterdam Voor de hoofdvestiging van de Openbare Bibliotheek Amsterdam OBA aan de Oosterdokskade heeft Koreman Verlichting afgelopen zomer zevenduizend Philips Fortimo led-prints geïnstalleerd. 05 okt Lichtplannen maken! Geplaatst op 1427h in Loerakker blogberichten. Op zoek naar inspiratie? Koreman maakt een lichtplan op maat met of zonder de Loerakker led line.
Projectverlichting LEDLine Lightronics.
Ontdek de LEDLine projectverlichting toepasbaar voor decoratieve verlichting als vloerverlichting en lichtlijnen in panden en objecten.
Led Line Led verlichting.
Heeft u vragen of wenst u in contact met ons te komen? Klik dan hier om naar onze contactpagina te gaan. Led line helpt ondernemers maar ook particulieren bewuste keuzes te maken als het gaat om led verlichting. Daarnaast ondersteund en levert Led line bij het inrichten van uw bedrijf met led verlichting. De uitstraling van je woning verbeteren. Beton Cire workshop voor onze stukadoors! Beste CV Ketel onderhoud!

Contacteer ons